Αθανάσιος Μασλαρινός: «Συνεχίζουμε δυναμικά με όραμα και σχέδιο»

 

Επίσκεψη σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Βισαλτίας πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινό, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «Ενωμένοι για τη Βισαλτία».

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τις Τοπικές Κοινότητες Λυγαριάς, Αμπέλων, Τριανταφυλλιάς, Βέργης και τη Δημοτική Κοινότητα Δημητριτσίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του, άκουσαν τους κατοίκους και συζήτησαν μαζί τους θέματα που τους απασχολούν καθημερινά. Ο κύριος Μασλαρινός, γνώστης της αυτοδιοίκησης, δήλωσε στους συνδημότες του ότι υπάρχουν τρόποι και μέσα, ώστε σε βάθος τετραετίας να δοθούν οριστικές λύσεις στα προβλήματα καθημερινότητας, όπως οι αγροτική οδοποιία και η καθαριότητα.

Σήμερα το πρωί παρακολούθησε την τέλεση της θείας λειτουργία και τίμησε τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγο που γιόρταζε, δίνοντας του την ευχή «εις έτη πολλά δέσποτα».

Στην συνέχεια ο κύριος Μασλαρινός, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους επισκέφθηκε τους κατοίκους στο Πατρίκι και τον Αχινό. Ακολούθως μετέβησαν στη Μαυροθάλασσα όπου συνομίλησαν με τον κόσμο και τους μικροπωλητές της λαϊκής αγοράς.

«Ενωμένοι για τη Βισαλτία» – Αθανασίου Αργυρού 22, Νιγρίτα, τ. 2322020266 – www.maslarinos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *