Με τα χαμόγελα των νέων φοιτητών και φοιτητριών, και την περηφάνια ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των γονιών, γέμισε η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας, την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2021. 76 μαθητές από το Γενικό Λύκειο Νιγρίτας, το Γενικό Λύκειο Μαυροθάλασσας και το Επαγγελματικό Λύκειο Νιγρίτας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα το 2021, τιμήθηκαν από τον Δήμο Βισαλτίας.

Σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης, ο Δήμαρχος Βισαλτίας, κ. Αθανάσιος Μασλαρινός καλωσόρισε τους φοιτητές και τους γονείς τους. Έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιτυχία τους, όπως επίσης και στους καθηγητές τους αλλά και τους γονείς που υποστήριξαν τις προσπάθειες τους.

Τα συγχαρητήριά του στα παιδιά έδωσε στον χαιρετισμό του και ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιάννης Αδαμούδης. Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικού επαίνου και αμέσως μετά ένα κέρασμα για τους μαθητές, τους γονείς αλλά και τους εκπαιδευτικούς.

Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης ο Διευθυντής της Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών, κ. Στυλιανός Ρίζος και ο Πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Γεώργιος Κελεμπέκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Γεώργιος Κελεμπέκης, ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Καριπίδης, ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιάννης Αδαμούδης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, κ. Αργύρης Χατζημάρκος, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών κ. Νίκος Πασχαλίδης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας κ. Λεωνίδας Ψαρράς, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Βισαλτίας κ. Θωμάς Μπιμπλιάς, ο Γραμματέας του Δ.Σ. Βισαλτίας κ. Απόστολος Ντόλκος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αχινού, κ. Ανέστης Κεμανιτζόγλου, η αντιπρόεδρος της Κοινότητας Νιγρίτας κα Κατερίνα Χατζηστραβού, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, κ. Δημήτρης Παπαθανασίου, ο Διευθυντής της Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών, κ. Στυλιανός Ρίζος, ο Διευθυντής του ΓΕ.Λ. Μαυροθάλασσας κ. Γεώργιος Τέζας, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *