ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑ ΚΔΑΠ & ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

 

 

Οι εξελίξεις που σημειώθηκαν φέτος, σε ό,τι αφορά στο θέμα του αποκλεισμού χιλιάδων παιδιών από τα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης στα τμήματα των ΚΔΑΠ, είναι τέτοιες που επιβάλλουν, με τον πιο επιτακτικό τρόπο, τη διευκόλυνση των μητέρων σε οικογενειακό και εργασιακό επίπεδο.

Κατανοώντας τις δυσκολίες που δημιουργήθηκαν και φιλοδοξώντας να καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο οι ανάγκες των οικογενειών που εμπιστεύτηκαν και επέλεξαν και φέτος τις δημοτικές δομές ΚΔΑΠ, μετά από πρόταση του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βισαλτίας, κ. Λεωνίδα Ψαρρά, την σύμφωνη γνώμη και στήριξη του Δημάρχου, κ. Αθανάσιου Μασλαρινού και την θετική ψήφο του σώματος του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε να εξυπηρετηθούν οι μητέρες που ενώ διέθεταν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών δεν πήραν voucher, φιλοξενώντας δωρεάν τα παιδιά τους στις δομές του Δήμου Βισαλτίας.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και μέριμνας, η  Κ.Ε.ΔΗ.Β, για την περίοδο 2020-2021 θα δώσει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν δωρεάν σε ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά, αθλητικά και ψυχαγωγικά προγράμματα, με την καθοδήγηση και την  αρωγή των εξειδικευμένων εκπαιδευτών και εμψυχωτών στις 10 δομές ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Βισαλτίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *