ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΟΣΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ

ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Με τα χαμόγελα των νέων φοιτητών και φοιτητριών, και την περηφάνια ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των γονιών, γέμισε η αίθουσα στο Αμφιθέατρο Γυμνασίου Νιγρίτας. 78 μαθητές από το Γενικό Λύκειο Νιγρίτας, το Γενικό Λύκειο Μαυροθάλασσας και το Επαγγελματικό Λύκειο Νιγρίτας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2019, τιμήθηκαν από τον Δήμο Βισαλτίας.

Σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης, ο Δήμαρχος Βισαλτίας, κ. Αθανάσιος Μασλαρινός καλωσόρισε τους φοιτητές και τους γονείς τους, σε μία εκδήλωση που για πρώτη φορά έγινε από τον Δήμο. Έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιτυχία τους, όπως επίσης και στους καθηγητές τους αλλά και τους γονείς που υποστήριξαν τις προσπάθειες τους.

Τα συγχαρητήριά του στα παιδιά έδωσε στον χαιρετισμό του και ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Αργύρης Χατζημάρκος. Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικού επαίνου και αμέσως μετά ένα κέρασμα σύμφωνα με το έθιμο της ημέρας (Τσικνοπέμπτη), για τους μαθητές, τους γονείς αλλά και τους εκπαιδευτικούς.

Εκτός από τους μαθητές και τους γονείς τους στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ως εκπρόσωπος του τοπικού Ιερού κλήρου, ο π. Βασίλειος Κουτσούρας, ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Αργύρης Χατζημάρκος, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, κ. Νίκος Πασχαλίδης, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών κ. Γιάννης Αδαμούδης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας κ. Θωμάς Μπιμπλιάς, ο Διευθυντής του ΓΕ.Λ. Νιγρίτας, κ. Στάθης Παπακωνσταντίνου, ο Διευθυντής του ΓΕ.Λ. Μαυροθάλασσας κ. Γεώργιος Αντωνιάδης και εκπρόσωπος του ΕΠΑ.Λ. Νιγρίτας.

Ο Δήμος Βισαλτίας ευχαριστεί τους Διευθυντές του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου της Νιγρίτας για την παραχώρηση της αίθουσας του Αμφιθεάτρου και τους χορηγούς: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – Βιοκαλλιεργητής / ΦΑΡΜΑ ΒΑΒΟΥΡΑ – Κρεοπωλείο / VITA HEALTH ORTHOPEDICS / ΝΕΚΤΑΡ / ΜΠΙΣΚΑΣ ΕΛΟΜΑΣ – Σούπερ Μάρκετ / ΑΒΡΑΑΜ ΤΣΙΝΑΡΗΣ – Φούρνος/ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Κάρβουνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *