Τι πιστεύω

Έχουμε για πυξίδα μας το κοινό καλό. Για τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, οι συνεργάτες μου και εγώ ξεκινήσαμε μία μεγάλη πορεία στον Δήμο Βισαλτίας, για να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο μας. Σύνθημά μας το μακρινό 2019, που όμως παραμένει αναλλοίωτο έως σήμερα: η ΕΝΟΤΗΤΑ.

Έχοντας ως διαχρονική πυξίδα μας το κοινό καλό, την πενταετία 2019 – 2023 πετύχαμε πολλά για τη Νιγρίτα, τη Βισαλτία, τον Τράγιλο και τον Αχινό. Ο τόπος μας βρίσκεται σε μία σταθερά ανοδική πορεία ανάπτυξης, παρά τους περιορισμούς και τις δυσκολίες της πανδημίας. Και σήμερα, είμαστε υπερήφανοι, διότι υπηρετήσαμε τον τόπο μας με συνέπεια, ήθος και αφοσίωση.

Βασικές προτεραιότητές μας:

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός των υποδομών, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας.

Μέριμνα για τα ύδατα Ο Δήμος Βισαλτίας είναι ο δεύτερος δήμος στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο πρόβλημα λειψυδρίας. Αναλάβαμε σημαντικές πρωτοβουλίες για την προστασία και την αποτελεσματική διαχείριση των υδάτων του Δήμου, με σεβασμό στο περιβάλλον, ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Στόχος μας να εξασφαλίσουμε άφθονο και καθαρό πόσιμο νερό για τα νοικοκυριά του Δήμου μας ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο χωριό, καθώς και αποτελεσματική άρδευση για τις καλλιέργειές μας.

Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη. Δημιουργία υποδομών και των κατάλληλων προϋποθέσεων για την ανάδειξη και την τουριστική αξιοποίηση του πολιτιστικού και φυσικού πλούτου του τόπου μας.

Ο στόχος μας στις εκλογές του Οκτωβρίου είναι ένας: Να συνεχίσουμε σταθερά στην πορεία ανάπτυξης που εμείς πρώτοι χαράξαμε για τον τόπο μας, χωρίς πειραματισμούς και πισωγυρίσματα.

Σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

Ενωμένοι για τη Βισαλτία έχουμε πετύχει πολλά. Συνεχίζουμε!

Αθανάσιος Μασλαρινός

Υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας