Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά μπάσκετ 3on3 το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 40ου Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2022». Μία διοργάνωση του Δήμου Βισαλτίας και του  ΔΗΚΚΠΠΠΑ σε συνεργασία με τον ΓΑΣ Βισάλτης Νιγρίτας.


Περισσότεροι από 60 μαθητές και μαθήτριες συμμετείχαν σε μια γιορτή του αθλητισμού, διασκέδασαν, αθλήθηκαν και στο τέλος επιβραβεύτηκαν για την προσπάθειά τους με αναμνηστικά μπλουζάκια του τουρνουά. Όσοι διακρίθηκαν στις τέσσερεις κατηγορίες στο ατομικό και στο ομαδικό έλαβαν από ένα μετάλλιο και μια μπάλα του μπάσκετ. Στόχος των διοργανωτών είναι το Τουρνουά μπάσκετ 3on3να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι του Φεστιβάλ των Γερακινείων.

Η χθεσινή βραδιά (Τετάρτη 31 Αυγούστου) ολοκληρώθηκε  με μια εκδήλωση ξεχωριστής σημασίας για όλους μας. «Μουσικές μνήμες της καθ΄ημάς Ανατολής. 100 χρόνια από τον ξεριζωμό». Η Εύξεινος Λέσχη Σερρών,  ο Χορευτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Φανού Κιλκίς, ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Καμήλας, ο Σύλλογος Λευκοτοπιτών Θεσσαλονίκης «Έυξεινος Πόντος», και το μουσικό σχήμα ΣΙΡΙΣ, μέσα από τη μουσική και το χορό τίμησαν τους προγόνους μας και έστειλαν μήνυμα ελπίδας, πίστης και δύναμης. Μήνυμα ότι οφείλουμε να μην ξεχνούμε ποτέ την ιστορία και αυτή να αποτελεί πάντα τον οδηγό για τη ζωή και το μέλλον.

Το 40ο Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2022», διοργανώνει ο Δήμος Βισαλτίας σε συνεργασία με το Δ.Η.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α. και την Υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης) και του Υπουργείου Πολιτισμού. Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ3 και η ΕΡΤ Σερρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *