Στο πλαίσιο σειράς δράσεων για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας, ο Δήμος Βισαλτίας, διοργάνωσε μαζί με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, στο πλαίσιο της καθιέρωσης, παγκοσμίως, του μήνα Ιανουαρίου, ως μήνα πρόληψης για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, καθώς η 4η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ημέρα σχετικά με την πρόληψη, την πρώιμη ανίχνευση και τη θεραπεία του καρκίνου.

Το κοινό παρακολούθησε με ενδιαφέρον την ομιλία με θέμα: «Καρκίνος του Τραχήλου της μήτρας. Ενημερωνόμαστε, δε φοβόμαστε!» από την μαιευτήρα/χειρουργό γυναικολόγο,  Αντιγόνη Πανά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, Θωμάς Μπακαλούδης, ο Γραμματέας του Δ.Σ. Βισαλτίας Απόστολος Ντόλκος, η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Νιγρίτας, Ελένη Τσιαπάρα, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *