Στην τελετή αγιασμού των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Βισαλτίας παραβρέθηκαν την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Αθανάσιος Μασλαρινός και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής.


Συνομίλησαν με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς και ευχήθηκαν σε όλους μια καλή χρονιά, με υγεία και πρόοδο. Επιπλέον τόνισαν πως ως προτεραιότητα, η δημοτική αρχή, θέτει πάντα την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολείων, όλων των βαθμίδων του Δήμου Βισαλτίας.

Ο Δήμαρχος σε χαιρετισμό του επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Να προσέρχεστε στο σχολείο με χαρά. Να αγαπάτε το σχολείο. Να αγαπάτε τους δασκάλους σας, όπως σας αγαπάν και αυτοί. Να τους ακούτε. Να αγαπάτε τους συμμαθητές σας και να αλληλοστηρίζεστε. Να αγαπάτε τα βιβλία και το διάβασμα, θα σας δώσουν γνώση και η γνώση είναι δύναμη. Είναι το μέλλον σας και θα σας οδηγήσουν στη ελευθερία. Η γνώση είναι το μόνο που δεν μπορεί να σας πάρει κανείς. Να έχετε υγεία και πρόοδο! Καλή σχολική χρονιά!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *