Το ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Ανθής του Δήμου Βισαλτίας, ολοκληρώνοντας με επιτυχία και την φετινή χρονιά, το γιόρτασε με μία όμορφη και ταυτόχρονα συγκινητική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στα Χιλιόδεντρα Τερπνής.


Τα παιδιά του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ με τα ιδιαίτερα χαρίσματα που διαθέτουν, δημιούργησαν, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση. Σε ένα ξεχωριστό σκηνικό που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την συγκεκριμένη εκδήλωση τραγούδησαν, χόρεψαν και μας ταξίδεψαν στα μουσικά μονοπάτια του Μίκη Θεοδωράκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ιερείς της τοπικής μας εκκλησίας, ο Δήμαρχος Βισαλτίας, κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Έργων, κ. Θοδωρής Βαδικόλιας, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας, κ. Λεωνίδας Ψαρράς, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, κ. Θωμάς Μπακαλούδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, κ. Δημήτρης Παπαθανασίου, ο επιχειρηματίας κ. Γιώργος Δημάκης, Εκπαιδευτικοί και παιδιά του Συλλόγου Γονέων, Φίλων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών, «Η Ηλιαχτίδα», η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Νιγρίτας «Η Γερακίνα», κα Νίκη Μάστορα με μέλη του Δ.Σ. και πλήθος κόσμου που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν καθ΄όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *