Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο «1ος Ποδηλατικός Γύρος Βισαλτίας»  Κύπελλο δρόμου Μακεδονίας – Θράκης. Τον αγώνα  διοργάνωσε ο Δήμος Βισαλτίας και το ΔΗΚΚΠΠΠΑ με την στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Π.Ε. Σερρών, σε συνεργασία με την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης και τον Αθλητικό Ποδηλατικό Σύλλογο «ΜΑΧΗΤΗΣ» Σερρών.


Στον αγώνα   αντοχής στις κατηγορίες Ανδρών 17+ (ελίτ/νέοι/έφηβοι), Παίδων, Κορασίδων,  και OPEN, με αφετηρία και τερματισμό την πόλη της Νιγρίτας. έλαβαν μέρος περισσότεροι από 70 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα.

Μέσα σε μία όμορφη αλλά ταυτόχρονα απαιτητική διαδρομή 90 χιλιομέτρων οι αθλητές απόλαυσαν τις ομορφιές της φύσης που προσφέρει ο Δήμος Βισαλτίας, διασχίζοντας τα περισσότερα χωριά του.

Οι διακριθέντες αθλητές  εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το καθαρά αγωνιστικό και απαιτητικό  κομμάτι του αγώνα καθώς και για την εξαιρετική διοργάνωση της όλης αθλητικής εκδήλωσης. Ευχαρίστησαν τους κατοίκους των περιοχών, από όπου πέρασαν, για την υποστήριξη και το χειροκρότημά τους.

Μετά τις απονομές στους διακριθέντες ποδηλάτες, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης απένειμε από μία τιμητική πλακέτα εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την άψογη συνεργασία όλων των φορέων, στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, στον Δήμαρχο Βισαλτίας κ. Αθανάσιο Μασλαρινό και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρο Βαδικόλια.

Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει τις νικήτριες και τους νικητές και ευχαριστεί όλες τις αθλήτριες και αθλητές για τη συμμετοχή τους, καθώς επίσης για το κουράγιο, την επιμονή και τη θέρμη που επέδειξαν να αγωνιστούν. Επιπρόσθετα, ευχαριστεί από καρδιάς το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας και την το Τμήμα Τροχαίας Σερρών, την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.) Δήμου Σιντικής, τον Μοτοσικλετιστικό Όμιλο Βισαλτίας τους προέδρους των κοινοτήτων και όλους τους εθελοντές  για την αμέριστη συμπαράσταση και φροντίδα των αθλητριών και αθλητών σε όλη τη διάρκεια του ποδηλατικού αγώνα που συνέβαλλε ενεργά για την ομαλή διεξαγωγή του. Θερμά συγχαρητήρια στους συνδημότες μας που εμψύχωσαν τους ποδηλάτες με τον έντονο παλμό  τους και τη συμπαράστασή τους κατά την διάρκεια της διαδρομής.

Τέλος η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Π.Ε. Σερρών, την Ένωση  Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης και τον Αθλητικό Ποδηλατικό Σύλλογο «ΜΑΧΗΤΗΣ» Σερρών, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον «2ο Ποδηλατικό Γύρο Βισαλτίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *