Με μια συγκλονιστική ερμηνεία, καθήλωσε την Κυριακή 29 Αυγούστου το κοινό της Νιγρίτας η Μελίνα Μποτέλλη. Με το μονόλογο «ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ» άγγιξε την ψυχή κάθε  θεατή.  Η πολυτάλαντη ηθοποιός και μουσική ερμηνεύτρια «ξεδίπλωσε» το υποκριτικό της ταλέντο, δίπλα στο πηγάδι της Γερακίνας, σε έναν χώρο ιδιαίτερης σημασίας για την περιοχή μας, υποδυόμενη όλους τους ρόλους στο έργο που έγραψε και σκηνοθέτησε η ίδια.

Ο μονόλογος της Μελίνας Μποτέλλη ”ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ” είναι ένας ύμνος στη Μητρότητα  και τους Γονείς , στη Μουσική και τους Καλλιτέχνες, δοσμένος  με πρωτότυπο τρόπο. Το κοινό δεν σταματούσε να χειροκροτεί μετά από μιάμιση ώρα παράστασης, με μάτια βουρκωμένα από τα συναισθήματα που πλημμύρησε στις ψυχές τους. Μάλιστα κλείνοντας η Μελίνα Μποτέλλη ερμήνευσε το τραγούδι της Γερακίνας αποσπώντας και πάλι το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

 

«Ήταν κάτι μοναδικό, αυτό που έζησα απόψε», δήλωσε η Μελίνα Μποτέλλη. «Δεν θα ξεχάσω τα λόγια των θεατών και την ανταπόκριση του έργου που είχε στον καθένα».

Η παράσταση ήταν ενταγμένη στις επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Βισαλτίας για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *