Δωρεάν διανομή γευμάτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μέσα από το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι “

 

 

Τα πρώτα 796 γεύματα παρέλαβε ο Δήμος Βισαλτίας για τους δικαιούχους του «Βοήθεια στο Σπίτι» και πολίτες που έχουν ανάγκη, μέσω του προγράμματος σίτισης που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Όλες τις εργάσιμες ημέρες, έως και τις 15 Μαΐου 2020, ο Δήμος Βισαλτίας θα παραλαμβάνει γεύματα, τα οποία θα μοιράζονται από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», σε όλους τους δικαιούχους και σε δημότες μας που έχουν ανάγκη,  προσφέροντας τους δύο μερίδες ανά δικαιούχο (μεσημεριανό και βραδινό). Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν μαγειρεμένα γεύματα σε θερμοκρασία ψυγείου τα οποία μεταφέρονται μέσα σε ειδικά θερμό-κιβώτια.

 

«Ξεκίνησε σήμερα η διανομή γευμάτων σε ωφελούμενους συμπολίτες μας του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Η δράση αυτή υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων και περιλαμβάνει την διανομή δύο (2) έτοιμων γευμάτων. Στον Δήμο Βισαλτίας περίπου 800 γεύματα θα διανέμονται καθημερινά στα σπίτια των δικαιούχων καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες σίτισης των πολιτών», τονίζει ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας Αργύρης Χατζημάρκος, ο οποίος καθημερινά θα συντονίζει την διανομή. «Η χρηματοδότηση του προγράμματος γίνεται από πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ειδικά προβλεπόμενους στο πλαίσιο προστασίας ευπαθών ομάδων από την πανδημία του COVID – 19».

 

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *