ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ & ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΝΙΓΡΙΤΑΣ

«Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ».

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας αφιερωμένος στην εκστρατεία της ενημέρωσης και της πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Ο Δήμος Βισαλτίας θέλοντας να συμβάλει στην ενημέρωση για την πρόληψη της συχνότερα εμφανιζόμενης μορφής καρκίνου παγκοσμίως για τις γυναίκες, διοργανώσει ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Νιγρίτας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019, στις 19:00 στην Αίθουσα «Αθανάσιος Κασιακόγιας» στο Δημαρχιακό Μέγαρο, στην Νιγρίτα.

Ομιλήτρια στην εκδήλωση θα είναι η Dr Γιώτα Σασοπούλου, Χειρουργός-Ειδικός Παθήσεων Μαστού, Διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και συνεργάτης του Πανεπιστημίου Νεάπολης Πάφου. Το θέμα της ομιλία θα είναι «Η Σπουδαιότητα της Πρόληψης στον Καρκίνο του Μαστού».

Αμέσως μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση και ψηλάφηση μαστού για όσες κυρίες το επιθυμούν.

Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό της Dr Γιώτας Σασοπούλου

«Λέγομαι Γιώτα Σασοπούλου είμαι Γενική Χειρουργός και μητέρα ενός αγοριού. Γεννήθηκα στην Φραγκφούρτη της Γερμανίας και μεγάλωσα στην Σιάτιστα Κοζάνης απ΄ όπου κατάγετε η οικογένεια μου. Το 1984 αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Το 1994 από την Σχολή Ψυχολογίας Κ.Ε.Φ.Κ.Σ. Θεσσαλονίκη.

Σπούδασα Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνου στην Ιταλία και έκανα Ειδικότητα στην Α΄ Προπαιδευτικής Χειρουργική του Νοσοκομείου Α.Χ.Ε.Π.Α με εξειδίκευση στο Μαστό και τις παθήσεις του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *