Επίσκεψη της δημοτικής παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ», σε χωριά του Δήμου Βισαλτίας

 

Επίσκεψη σε χωριά του Δήμου Βισαλτίας πραγματοποίησε, την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ», Αθανάσιος Μασλαρινός.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για το Δήμο Βισαλτίας, ο κ. Μασλαρινός επισκέφτηκε την Τερπνή και την Αγία Παρασκευή, όπου συναντήθηκε με πολίτες, καταστηματάρχες, επαγγελματίες, εργαζόμενους και επιχειρηματίες στην εστίαση και αγρότες, συζητώντας για τα ζητήματα της περιοχής.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ» μετά την επίσκεψή του στις περιοχές αυτές του Δήμου, επισήμανε τα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην περιοχή, στα οποία συμμετείχε ως Περιφερειακός Σύμβουλος, όπως η αποκατάσταση της τάφρου Νικόκλειας – Σησαμιάς , έργο μείζονος σημασίας για την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της περιοχής.

«Θα αξιοποιήσουμε προς όφελος του Δήμου Βισαλτίας και των κατοίκων του, όλα τα ευρωπαϊκά κονδύλια που έρχονται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Για εμάς η ανάπτυξη του τόπου μας είναι συνυφασμένη με κύριες παραγωγικές δραστηριότητες της περιοχής, που είναι ο πρωτογενής τομέας, ο οποίος θα αποτελέσει βασικό πυλώνα του αναπτυξιακού μας σχεδίου για την περιοχή. Εμείς παλεύουμε όλα αυτά τα χρόνια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Θα δυναμώνουμε κάθε μέρα τη Βισαλτία, θα δυναμώνουμε τον τόπο μας».

 

«Ενωμένοι για τη Βισαλτία» – Αθανασίου Αργυρού 22, Νιγρίτα, τ. 2322020266 – www.maslarinos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *