ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛ.ΤΑ. ΝΙΓΡΙΤΑΣ

Την Διεύθυνση και το προσωπικό των ΕΛ.ΤΑ. στη Νιγρίτα επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ «.

Η συζήτηση εκεί ήταν ουσιαστική και περιστράφηκε γύρω από τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Με κυριότερα αυτό της υποστελέχωσης παρά τις αρμοδιότητες και υπηρεσίες που έχουν προστεθεί και το σοβαρό πρόβλημα σύνδεσης διαδικτύου της υπηρεσίας, που πολλές φορές δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

Στο πλαίσιο των επαφών και συναντήσεων του ο υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός επισκέφθηκε και την Υπηρεσία του Δασαρχείου Νιγρίτας.

Όπως τόνισε κατά την συνάντηση ο κ. Μασλαρινός, ο συνδυασμός «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ» προσβλέπει σε συνεργασία με όλους του φορείς, συμπεριλαμβανομένου και του Δασαρχείου. Στόχος είναι η ανάδειξη πολλών περιοχών ιδιαίτερου φυσικού κάλους στα όρια του Δήμου Βισαλτίας αλλά και η συνεργασία των Δήμου και Δασαρχείου κατά την αντιπυρική περίοδο.

«Ενωμένοι για τη Βισαλτία» – Αθανασίου Αργυρού 22, Νιγρίτα, τ. 2322020266 – www.maslarinos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *