ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΥ


«Το διήμερο 15 και 16 Σεπτεμβρίου η πόλη της Νιγρίτας βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, καθώς επιλέγει ως σταθμός των τηλεοπτικών γυρισμάτων παιχνιδιού επιβίωσης Γαλλο-Βελγικής παραγωγής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ελληνική παραγωγή και το film office της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, οι οποίοι επέλεξαν τον Δήμο Βισαλτίας και συγκεκριμένα την περιοχή της Νιγρίτας για τα τηλεοπτικά γυρίσματα.

Στη Νιγρίτα, τις τελευταίες ημέρες, ζήσαμε κάτι πρωτόγνωρο και ενδιαφέρον. Τόσο στην Γαλλία όσο και σε άλλες 40 χώρες όπου θα προβληθεί για 15η χρονιά το συγκεκριμένο παιχνίδι επιβίωσης θα γνωρίσουν τις ομορφιές και την ιστορία του τόπου μας. Την καθημερινότητα των κατοίκων και κυρίως την απλόχερη φιλοξενία τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνδημότες μου που άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους στους συμμετέχοντες, προσφέροντας τους στέγη και τροφή, και τους βοήθησαν με αυτόν τον τρόπο να ακολουθήσουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Τους επαγγελματίες της Νιγρίτας οι οποίοι στήριξαν με όποιο τρόπο μπορούσε ο καθένας τόσο τους διαγωνιζόμενους όσο και τα μέλη της παραγωγής. Και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους γονείς και στα παιδιά που συμμετείχαν στα γυρίσματα.

Αποδείξαμε ότι η Νιγρίτα και η ευρύτερη Βισαλτία είναι ένας ασφαλής και φιλόξενος τόπος».

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας

Αθανάσιος Μασλαρινός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *