Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΕΡΠΝΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας, συγχαίρει και ευχαριστεί τον Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης που ανταποκρίθηκε για ακόμη μια φορά στην έκκληση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και του Δήμου Βισαλτίας για την διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας, με την καθιερωμένη δράση τους, που πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους εθελοντές αιμοδότες παλαιούς και νέους, στο προσωπικό υγείας της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και στην Κοινότητα της Τερπνής στην οποία ανατέθηκε και το κύριο βάρος υλοποίησης της δράσης.

Τέτοιες δράσεις είναι αξιόλογες, και ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που περνάμε, καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και δεν σταματούν να υπάρχουν. Συγκινητική όμως ήταν η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. 

«Για άλλη μια φορά βρισκόμαστε στην Τερπνή, σε ακόμη μία αιμοδοσία που διοργανώνουν δύο φορές το χρόνο, ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης και η Κοινότητα της Τερπνής. Πρόκειται για μία μεγάλη τράπεζα αίματος. Αξίζει να τους μιμηθούμε και να τους συγχαρούμε. Να τους πούμε επίσης ευχαριστώ γιατί μέσα σε αυτή την κατάσταση που ζούμε, λόγω του κορωνοϊού, το αίμα λείπει αυτή την στιγμή από την Ελλάδα. Ας παρακινήσουμε όλους τους συμπολίτες μας, να προστρέξουν, να αφιερώσουν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους, ώστε να βοηθήσουν και να χαρίσουν ζωές», δήλωσε ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός μετά την ολοκλήρωση της δράσης.

Ο Δήμος Βισαλτίας ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της ΚΕΔΕ για διάθεση έξω-νοσοκομειακών χώρων για την διενέργεια εθελοντικών αιμοδοσιών, στηρίζει συλλόγους και φορείς, ώστε με ασφάλεια οι εθελοντές αιμοδότες να μπορούν να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *