Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας, συγχαίρει και ευχαριστεί τον Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης για την καθιερωμένη  διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας, που πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο, στηρίζοντας εδώ και χρόνια την ανάγκη που δημιουργείται από την έλλειψη σε επάρκεια αίματος.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους εθελοντές αιμοδότες παλαιούς και νέους, στο προσωπικό υγείας της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και στην Κοινότητα της Τερπνήςστην οποία ανατέθηκε και το κύριο βάρος υλοποίησης της δράσης.

Την δράση τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους αλλά ή την συμμετοχή τους στην αιμοδοσία, ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τερπνής κ. Αθανάσιος Μιχαλάκης και ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Α (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών ) κ. Θεολόγος Ζώτος.

Η Δημοτική Αρχή στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που πραγματοποιούν οι Σύλλογοι και φορείς του Δήμου Βισαλτίαςώστε οι εθελοντές αιμοδότες να μπορούν να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Τέτοιες δράσεις είναι αξιόλογες, και ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που περνάμε, καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και δεν σταματούν να υπάρχουν.

Ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *