Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΕΡΓΗΣ

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας, συγχαίρει και ευχαριστεί την Τοπική Κοινότητα της Βέργης και τους ετεροδημότες της, που ανταποκρίθηκαν για ακόμη μια φορά στην έκκληση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών και του Δήμου Βισαλτίας για την διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας, με την καθιερωμένη δράση τους, που πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο, εδώ και τριάντα (30) χρόνια.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους εθελοντές αιμοδότες παλαιούς και νέους και στο προσωπικό υγείας της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών. Το παρόν έδωσαν, δηλώνοντας την στήριξη τους και σε αυτή την δράση, ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός και ο Αντιδήμαρχος Υποδομών Θοδωρής Βαδικόλιας. Μεταξύ των αιμοδοτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ήταν και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Νίκος Πασχαλίδης. Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ της Βέργης.

Τέτοιες δράσεις είναι αξιόλογες, και ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που περνάμε, καθώς οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες και δεν σταματούν να υπάρχουν.

Ο Δήμος Βισαλτίας ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της ΚΕΔΕ για διάθεση έξω-νοσοκομειακών χώρων για την διενέργεια εθελοντικών αιμοδοσιών, στηρίζει συλλόγους και φορείς, ώστε με ασφάλεια οι εθελοντές αιμοδότες να μπορούν να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *