Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ, ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΩΝ!

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ!

Τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε ας σταθούμε αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας προσφέροντας έτσι μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους τους συνδημότες μας.

Οι δεξιότητες του καθενός καθώς και οι γνώσεις, μπορούν να συμβάλλουν σε οποιαδήποτε εθελοντική προσπάθεια προκύψει. Ο εθελοντισμός είναι η στάση ζωής που δίνει λύσεις σε πολλά ζητήματα.

Γίνε εθελοντής στο Δήμο Βισαλτίας και δώσε τη δύναμή σου στις δράσεις του Δήμου, σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού.

Εγγράψου σήμερα στο Μητρώο Εθελοντών του Δήμου

Συμπλήρωσε την αίτηση εθελοντή που θα βρεις και στην ιστοσελίδα του Δήμου Βισαλτίας dimosvisaltias.gr ή γράψε μας τα στοιχεία που ζητάει η αίτηση και στείλε τα στο email: visaltiapress@gmail.com

Για οποιαδήποτε πληροφορία τηλεφώνησε:

Αντιδήμαρχος Αργύρης Χατζημάρκος 6986006003

Υπεύθυνη Ομάδας: Ιωαννίδου Λένια 6985663311

Γίνε εθελοντής στον Δήμο Βισαλτίας για τον συνάνθρωπο, τον γείτονα, τον άγνωστο, τον επισκέπτη. Η γνώση σου, η ικανότητα σου, η εμπειρία σου, μπορεί να δώσει λύσεις. Μικρές σου πράξεις μπορούν να φέρουν μεγάλα αποτελέσματα.

Όλοι μαζί μπορούμε!

Δήλωση συμμετοχής:http://www.dimosvisaltias.gr/index.php/covid-19mm/1667-i-dynami-sou-dynami-olon-gine-ethelontis-sto-dimo-visaltias

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *