«ΣΤΟΛΙΖΩ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΟΥ! ΦΩΤΙΖΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ!» – ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ, ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΤΟΧΩΡΙ

Με γιορτινή διάθεση μαθητές των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Βισαλτίας  στόλισαν, το πρωί της Παρασκευής 17 Δεκεμβρίου 2021, τα έλατα που θα στήθηκαν στις κεντρικές πλατείες.

«Στολίζω το δέντρο μου! Φωτίζω τον τόπο μου!». Η συγκεκριμένη δράση υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Βισαλτίας σε συνεργασία με το ΔΗΚΚΠΠΠΑ.

Με μια απλή αλλά ταυτόχρονα όμορφη ιδέα που υλοποίησαν οι μαθητές των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στη Νιγρίτα, στο Σιτοχώρι και στο Δημητρίτσι, η κάθε πλατεία απόκτησε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Με γιορτινή διάθεση και υπό τον ήχο Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών οι μαθητές στόλισαν τα δέντρα τους και στην συνέχεια μοιράστηκαν χριστουγεννιάτικα μπισκότα και αναψυκτικά, μια χορηγία της εταιρείας «ΝΕΚΤΑR – Κουρτίδη» – από εργαζομένους στα ΚΔΑΠ του Δήμου Βισαλτίας. Ο Δήμαρχος Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θωμάς Μπακαλούδης και οι Αντιδήμαρχοι, Καθημερινότητας Νίκος Πασχαλίδης και Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Πρόνοιας Αργύρης Χατζημάρκος, υποδέχθηκαν τα παιδιά και τους ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα!

Το κάθε σχολείο του Δήμου Βισαλτίας θα έχει πλέον, το δικό του χριστουγεννιάτικο δέντρο, με στολίδια που έφτιαξαν οι ίδιοι οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους και τόσο οι δημότες, όσο και οι επισκέπτες του Δήμου μας, τις Άγιες μέρες που έρχονται θα καμαρώνουν τα δημιουργήματά τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *