Στον ειδικά διαμορφωμένο αύλειο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νιγρίτας συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Πολιτισμού «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2021» – «200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ».

Με μεγάλη επιτυχία και τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου ολοκληρώθηκε ακόμη μία βραδιά στο πλαίσιο του Φεστιβάλ. Με τον ξεχωριστό δικό τους τρόπο τα μέλη του μουσικού σχήματος «Serres Voices» ερμήνευσαν έργα μεγάλων ελλήνων συνθετών.
Πριν την έναρξη όλοι οι παρεβρισκόμενοι σηκώθηκαν όρθιοι και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη.

Κατά την διάρκεια της συναυλίας οι “serres voices” επεφύλαξαν μια έκπληξη στον πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Γεώργιο Κελεμπέκη, τον οποίο τίμησαν με μια πλακέτα ως επίτιμο μέλος του μουσικού σχήματος.

Μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν οι Αντιδήμαρχοι Αδαμούδης Γιάννης, Βαδικόλιας Θεόδωρος, Χατζημάρκος Αργύρης και Νίκος Πασχαλίδης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, Λεωνίδας Ψαρράς, η Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Αλεξάνδρα Καρρά, ο Δημοτικός Σύμβουλος Απόστολος Ντόλκος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Νιγρίτας, Νίκος Πολυχρονίδης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Τερπνής Αθανάσιος Μιχαλάκης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Αχινού Ανέστης Κεμανιτζόγλου και τοπικοί σύμβουλοι. Ο Διευθυντής του Καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στη Νιγρίτα, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Αξίζει να αναφερθεί η πειθαρχία του κόσμου στα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Με αποστάσεις, καθήμενοι και φορώντας τις μάσκες συνεργάστηκαν στην εφαρμογή των μέτρων και στην τήρηση των κανονισμών που έχουν αποφασιστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *