ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η 107Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ

ΣΤΑ «ΠΛΑΤΑΝΟΥΔΙΑ» ΤΕΡΠΝΗΣ

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η 107η επέτειος της Μάχης στα Πλατανούδια Τερπνής, την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020.

Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος, στο Ηρώο Τερπνής στη θέση «Πλατανούδια».

Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Βισαλτίας κ. Αθανάσιο Μασλαρινό, τον εκπρόσωπο της Βουλής κ. Κώστα Μπούμπα, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Τερπνής κ. Αθανάσιο Μιχαλάκη, τον Υποδιοικητή του 10ου Σ.Π. Σερρών αντισυνταγματάρχη κ. Θεόδωρο Χατζόπουλο, την Αστυνομική Υποδιευθύντρια Σερρών κα Κωνσταντίνα Ρέγκλη, τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νιγρίτας Αντιπύραρχοκ. Νικόλαο Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ν. Σερρών κ. Θεόδωρο Στρίκο, τον Εκπρόσωπο της Διεύθυνσης Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών κ. Κωνσταντίνο Χριστοδούλου, τον εκπρόσωπο του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης κ. Αλέξανδρο Τσελεπή και το Δημοτικό Σχολείο Τερπνής.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο εκπαιδευτικός κ. Παναγιώτης Χατζαρόπουλος.

Στην συνέχεια στην κεντρική πλατεία, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Τερπνής. Ακολούθησαν χορευτικά από το Παιδικό Τμήμα Παραδοσιακού χορού του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής και οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την Δεξίωση που δόθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κοινοτικού Καταστήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *