Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΗΞΗΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ Ι.Μ. ΣΕΡΡΩΝ & ΝΙΓΡΙΤΗΣ

 

Στις εκδηλώσεις λήξης του φετινού Κατηχητικού έτους της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης, παραβρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Ενωμένοι για τη Βισαλτία».

Τα παιδιών όλων των κατηχητικών βαθμίδων, βρέθηκαν σε έναν υπέροχο χώρο μέσα στη φύση, στο παρεκκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα στα Θερμά – Νιγρίτας. Εκεί ο πατέρας Αθανάσιος έχει επιτελέσει ένα ξεχωριστό έργο ανάδειξης της περιοχής και του παρεκκλησίου.

Στον Αρχιερατικό Εσπερινό, χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος, στο γραφικό Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα.

Στην σύντομη αλλά μεστή από πατρική αγάπη ομιλία του, ο Σεβασμιότατος έθεσε τους βασικούς άξονες της κατηχήσεως, κλείνοντας με την ευχή για «καλό καλοκαίρι» και καλή αντάμωση και πάλι τον Σεπτέμβριο στην ζεστή και φιλόξενη αγκαλιά της Εκκλησίας.

Αμέσως μετά, ακολούθησε μία πανέμορφη εκδήλωση με την συμμετοχή όλων των Κατηχητικών Σχολείων των ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως.

   

 

«Ενωμένοι για τη Βισαλτία» – Αθανασίου Αργυρού 22, Νιγρίτα, τ. 2322020266 – www.maslarinos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *