Με τα χαμόγελα των νέων φοιτητών και φοιτητριών, και την περηφάνια ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των γονιών, γέμισε η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023.


Εξήντα (60) μαθητές από το Γενικό Λύκειο Νιγρίτας, το Γενικό Λύκειο Μαυροθάλασσας και το Επαγγελματικό Λύκειο Νιγρίτας, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το 2022, τιμήθηκαν από τον Δήμο Βισαλτίας.

Σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης, ο Δήμαρχος Βισαλτίας, κ. Αθανάσιος Μασλαρινός καλωσόρισε τους φοιτητές και τους γονείς τους. Έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά για την επιτυχία τους, όπως επίσης και στους καθηγητές τους και τους γονείς οι οποίοι υποστήριξαν τις προσπάθειες τους. Ακολούθησε η απονομή αναμνηστικού επαίνου και ενός φωτογραφικού λευκώματος παράδοσης και λαογραφίας της Νιγρίτας και της Βισαλτίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Γεώργιος Κελεμπέκης, οι Βουλευτές της ΝΔ κ. Θεόφιλος Λεονταρίδης και του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λευτέρης Αβραμάκης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, κα. Μαρία Πλαστηράκη, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, κ. Αργύρης Χατζημάρκος, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας κ. Λεωνίδας Ψαρράς, ο Διευθυντής του ΓΕ.Λ. Μαυροθάλασσας κ. Γεώργιος Τέζας, ο Διευθυντής του Εργαστηριακού Κέντρου Νιγρίτας κ. Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, η εκπρόσωπος του ΓΕ.Λ. Νιγρίτας κα. Φωτεινή Βασιλειάδου, εκπαιδευτικοί και γονείς.