Ο ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΣΤΗΝ 5η SEREXPO


Ο
Δήμος Βισαλτίας συμμετέχει φέτος με δικό του περίπτερο στην 5η SEREXPO, που διοργανώνει το Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Π.Ε. Σερρών, στο στρατόπεδο Κολοκοτρώνη.

Η 5η SEREXPO 2019 αποτελεί τον κορυφαίο επιχειρηματικό θεσμό του Ν. Σερρών, όπου συμμετέχουν εκατοντάδες επιχειρήσεις και φορείς που προβάλλουν τα προϊόντα & τις υπηρεσίες τους, ενώ φέτος ιδιαίτερη θέση κατέχουν οι επιχειρήσεις που παράγουν, εμπορεύονται & διακινούν αγροτικά προϊόντα καθώς και οι επιχειρήσεις του κλάδου της αυτοκίνησης. 

Φέτος ο Δήμος Βισαλτίας υποδέχεται τους επισκέπτες της SEREXPO στο περίπτερο 33, όπου παρουσιάζει τα μοναδικά προϊόντα που παράγει η εύφορη γη της Βισαλτίας από παραγωγούς του Δήμου.

Τα τοπικά κρασιά, τα λικέρ, τα γλυκά του κουταλιού, η σπιρουλίνα, προϊόντα από γάλα γαϊδούρας και όλα όσα παρουσιάζονται στο περίπτερο του Δήμου κεντρίζουν το ενδιαφέρον των μεγάλων, ενώ οι μαθητές που επισκέπτονται την έκθεση δεν χάνουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με την παραδοσιακή κούκλα της Γερακίνας.

                    

Η έκθεση θα λειτουργεί έως και στις 29 Σεπτεμβρίου και αξίζουν συγχαρητήρια στο Επιμελητήριο Σερρών για την άψογη διοργάνωση και της φετινής SEREXPO που υποδέχεται και φιλοξενεί επιχειρήσεις από ολόκληρη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Μάλιστα, διευρυμένη χωρικά και χρονικά, με ανανεωμένο και πλούσιο περιεχόμενο, διεξάγεται σε νέο τόπο, υψηλότερων προδιαγραφών και μεγαλύτερης έκτασης, στο Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη.

Απόψε Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της 5ης SEREXPO, στις 19:00, στην Κεντρική Πύλη Εισόδου του Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη. Ο Δήμος Βισαλτίας περιμένει να σας υποδεχθεί στο περίπτερο 33.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *