Τις δύσκολες αυτές ώρες που περνάει η πατρίδα μας, οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους εργαζομένους στο χώρο της υγείας που μάχονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή για όλους εμάς.

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας στο πλαίσιο της στήριξης των εργαζομένων στον χώρο της Υγείας, μετά από ενέργειες του Αντιδημάρχου Υποδομών και Έργων, Θοδωρή Βαδικόλια, δώρισε είδη προστασίας από τον κορωνοϊό στο προσωπικό των Κέντρων Υγείας Νιγρίτας, Μαυροθάλασσας και Σιδηροκάστρου. Τα παραπάνω είδη παραδόθηκαν από τον Δήμαρχο και Αντιδημάρχους.

Αν και οι δωρεές ούτε υποκινούνται, ούτε προβάλλονται, η Διοίκηση του Δήμου Βισαλτίας από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε έχει αποδείξει έμπρακτα ότι βοηθάει και στέκεται σε κάθε δομή, φορέα και συνάνθρωπο που έχει πραγματικά ανάγκη την στήριξη και τη βοήθεια. Ωστόσο, επειδή έχει πάρει μεγάλη έκταση η συμβολή της αυτοδιοίκησης στη μάχη κατά του κορωνοϊού, στην οποία δίνουμε το παρόν από την πρώτη στιγμή με τους υπαλλήλους και τους εθελοντές των δομών, δηλώνουμε ότι θα προσφέρουμε μισθούς για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού που μας ζήτησε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών.

Σε αυτή τη μάχη, ο Δήμος Βισαλτίας είναι καθημερινά παρών στην πρώτη γραμμή. Μία μάχη που μπορούμε να κερδίσουμε, αρκεί ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί να δείξουμε υπευθυνότητα και απόλυτη προσήλωση στις οδηγίες των ειδικών.

Μένουμε σπίτι! Μένουμε υγιείς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *