Ο ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΝΕΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ COVID-19

Ένα ακόμη όχημα ήρθε να προστεθεί στον στόλο της δομής COVID-19 που έχει δημιουργηθεί στον Δήμο Βισαλτίας, για την υποστήριξη του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Το όχημα παρέλαβαν ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Νίκος Πασχαλίδης από την εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, Autohellas-Hertz.

Η παραπάνω εξέλιξη προέκυψε από την πρωτοβουλία του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Δ. Παπαστεργίου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η «Συμμαχία Ευθύνης και Αλληλεγγύης» που έχει δημιουργήσει η Αυτοδιοίκηση, για τη στήριξη της λειτουργίας των κοινωνικών δομών των Δήμων και ειδικότερα του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», σε συνεργασία με την Autohellas-Hertz, η οποία προσφέρει 150 οχήματα που θα ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια της ΚΕΔΕ και των Δήμων.

Το όχημα που παρέλαβε ο Δήμος Βισαλτίας θα καλύψει τις ανάγκες των κοινωνικών υπηρεσιών οι οποίες παρέχονται σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας ευχαρίστησε την ΚΕΔΕ και την εταιρεία για την πολύτιμη βοήθεια της σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Επισήμανε ότι ο Δήμος Βισαλτίας από την πρώτη στιγμή, βρίσκεται με κάθε τρόπο, κοντά στις ευπαθείς ομάδες και τους ηλικιωμένους, δημιουργώντας την δομή COVID-19 ενισχύοντας έτσι τις παρεχόμενες υπηρεσίες της για να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες των ευπαθών ομάδων πληθυσμού που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *