Νοέμβριος – μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του πνεύμονα

Ο Δήμος Βισαλτίας στο πλαίσιο των ενεργειών ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, σε θέματα που αφορούν τη Δημόσια Υγεία όπως ο Καρκίνος, συμμετέχει ενεργά στις δράσεις της FairLife-Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα », με κεντρικό μήνυμα «Η ζωή να κόβει την ανάσα», υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Τον μήνα Νοέμβριο, μήνα ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Πνεύμονα, ας γίνουμε πανελλαδικά μια αλυσίδα επικοινωνίας και ενημέρωσης κατά του καρκίνου του Πνεύμονα, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στη φωνή μας.

Ο Δήμος Βισαλτίας θα συμμετέχει και παροτρύνει την τοπική κοινωνία να συμμετέχει και αυτή στις διαδικτυακές δράσεις, να είναι #en_drasi, στέλνοντας το μήνυμα «Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα σώσουν ζωές» με συμμετοχή εδώ https://fairlifelcc.com/i-zoi-na-kovei-tin-anasa/!

Στηρίζουμε όσους νοσούν, θυμόμαστε όσους έφυγαν! 

Στο πλαίσιο της στήριξης των δράσεων της FairLife κατά του Καρκίνου του Πνεύμονα τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του Μήνα  Νοεμβρίου θα φωταγωγηθεί το Δημαρχείο με το χρώμα που αφορά στον καρκίνου του πνεύμονα ((λευκό – αόρατος καρκίνος). Μια συμβολική κίνηση που θα αναδείξει την πρωτοβουλία του Δήμου αλλά θα συμβάλλει και στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την πρόληψη, την έγκαιρη  διάγνωση και τη σημασία ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *