Τις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις της Μονάδας Ολοκληρωμένης Θεραπείας της Εξάρτησης (ΜΟΘΕ) του ΟΚΑΝΑ στις Σέρρες και το Κέντρο Πρόληψης της πόλης επισκέφτηκε σήμερα, 20/07/2022, ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Αθανάσιος Θεοχάρης.


Στη συνάντηση, που είχε με τη διεπιστημονική ομάδα της ΜΟΘΕ, συζήτησαν αναλυτικά για την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας, η οποία συνεχίζεται απρόσκοπτα εδώ και πέντε χρόνια από την ίδρυσή της. Πλέον, με την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, η ΜΟΘΕ Σερρών καλύπτει τις ανάγκες των ωφελουμένων μας διευκολύνοντας στο μέγιστο την πρόσβασή τους, με αξιοποίηση των χώρων, εξασφαλίζοντας την πλήρη λειτουργικότητα της μονάδας.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Θεοχάρης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Κέντρου Πρόληψης Σερρών ΟΑΣΙΣ κ. Αθ.Μασλαρινό και τα στελέχη του, με τα οποία συζήτησαν και αποσαφήνισαν ερωτήματα και θεσμικά θέματα που έθεσαν. Από την πλευρά του, ο κος Θεοχάρης τους ενημέρωσε για τη εξέλιξη αναφορικά με την ολοκλήρωση και υιοθέτηση για 1η φορά του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας των Κέντρων Πρόληψης. Ο κ. Θεοχάρης τόνισε τη μεγάλη σημασία της εφαρμογής για πρώτη φορά του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος ενιαία για όλα τα Κέντρα Πρόληψης με βάση το οποίο, σε πραγματικό χρόνο αποτυπώνονται, μεταξύ άλλων, η επιστημονική δραστηριότητά τους, αλλά και η οικονομική τους διαχείριση.

Τέλος, στο πλαίσιο της επίσκεψής στις Σέρρες, ο Πρόεδρος του Οργανισμού βρέθηκε στο κέντρο της πόλης με ωφελούμενους του ΟΚΑΝΑ, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους και τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Πηγή : grtimes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *