Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με ακρωνύμιο ADRILINK στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Βισαλτίας, πραγματοποιήθηκε το 3ο τοπικό εργαστήριο (workshop) “ΠAPOYΣIAΣH KAI KATAΓPAΦH TΩN TOΠIKΩN ΠPOIONTΩN KAI ΣYNTAΓΩN THΣ TOΠIKHΣ ΓAΣTPONOMIAΣ”.

Κρασί, τσίπουρο, ρετσίνα, ελαιόλαδο, αμύγδαλα, βιολογικές ελιές, φουντουκόπαστα, φουντουκοβούτυρο, αμύγδαλοβούτυρο, βιολογικός χαλβάς, ταχίνι, τυριά, γιαούρτια, καριόκα και πονηρό ήταν κάποια από τα προϊόντα του Δήμου Βισαλτίας που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια του workshop.