ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΦΑΣΟΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΙΓΡΙΤΙΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΑΘ. ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ

Στην Γιορτή Φασολάδας «Το Αντάμωμα» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νιγριτινών Θεσσαλονίκης «Ο Βισάλτης» και η Ε’ Δημοτική Κοινότητα Δήμου Θεσσαλονίκης, στο Άλσος Νέας Ελβετίας, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός.

Η γιορτή στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς πλήθος κόσμου, Νιγριτινών και όχι μόνο, έδωσε το παρών σε αυτήν την όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση, απολαμβάνοντας νόστιμη φασολάδα και κρασί που πρόσφεραν δωρεάν οι διοργανωτές.

Παράλληλα ο κόσμος απόλαυσε τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Σερραίων Δήμου Θέρμης, του Συλλόγου Νικοκλειανών Θεσσαλονίκης, Μανδρακιωτών Θεσσαλονίκης «Ο Βιότοπος» και του συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης «Ο Βισάλτης» συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής μουσικής «Ζουρνάδες».

Στην γιορτή Φασολάδας παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Έργων, Θοδωρής Βαδικόλιας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αργύρης Χατζημάρκος, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Θωμάς Μπιμπλιάς, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βισαλτίας, Δημήτρης Παπαθανασίου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Σαμαράς και η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας κυριών Νιγρίτας «Ο Σωτήρ», Φωτεινή Νικολούση

Ο Σύλλογος Νιγριτινών Θεσσαλονίκης «Ο Βισάλτης», με οικοδεσπότη τον πρόεδρο του Γιάννη Βαγενά και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, για μία ακόμη χρονιά έβαλε την σφραγίδα του στην «Γιορτή Φασολάδας – Αντάμωμα» και έδωσε την ευκαιρία να ανταμώσουν φίλοι και συγγενείς σε μία μεγάλη γιορτή σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός είπε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του: «Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι σε αυτή την γιορτή. Χαίρομαι που βλέπω τόσα αγαπημένα πρόσωπα και θέλω να σας ζητήσω να μας επισκέπτεστε όσο πιο συχνά μπορείτε. Εμείς πρέπει και θέλουμε να είμαστε κοντά σας, γιατί οι ρίζες όλων μας είναι κοινές. Θα χαρώ να ανταμώσουμε και σε άλλες γιορτές.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *