Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή η διευρυμένη σύσκεψη   για την τουριστική προβολή του τόπου μας που συγκάλεσε τηνΤρίτη 26 Νοεμβρίου 2019,  ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Ούριος άνεμος συνεργασίας φορέων για την τουριστική προβολή του νομού Σερρών

«Πρέπει να κάνουμε προσπάθειες ,υπάρχει διάθεση από τους φορείς  να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα και αυτό θέλω να  εκμεταλλευτώ σε τοπικό επίπεδο και σε κεντρική πολιτική σκηνή» δήλωσε ο ανριπεριφερειάρχης Σερρών

Με μεγάλη συμμετοχή φορέων πραγματοποιήθηκε η  διευρυμένη σύσκεψη για την τουριστική προβολή των Σερρών που συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος. Η σύσκεψη  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, στις 11 το πρωί στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου και κατά την διάρκειά της έγινε κατάθεση απόψεων όλων των φορέων για την βέλτιστη και αποτελεσματική προβολή της Π.Ε. Σερρών και λήφθηκαν αποφάσεις  για τον  συντονισμό των δράσεων όλων των φορέων για την τουριστική προβολή της Π.Ε. Σερρών

Στην σύσκεψη εκτός των άλλων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, συμμετείχαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Κατερίνα Περιστέρη, Δημήτρης Καριπίδης, Αθανάσιος Μαλλιαράς και Αρβανιτίδης Απόστολος, οι δήμαρχοι Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, Εμμανουήλ Παπά Δημήτρης Νότας και Ηράκλειας Γεώργιος  Κουτσάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτισμού- Τουρισμού του Δήμου Αμφίπολης Δήμος Βίτσιος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού Δήμου Σερρών Γιάννης Γάτσιος και πρόεδροι και εκπρόσωποι φορέων τουρισμού και πολιτισμού.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης ακούστηκαν οι απόψεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων που συμμετείχαν στην  συνάντηση και κατατέθηκαν άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις. Από την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις με τους αρμοδίους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ανά θεματική ενότητα τουρισμού, προκειμένου να τεθούν σε τροχιά υλοποίησης οι δράσεις, τις οποίες πρότειναν οι φορείς.

Πηγή : https://www.e-simerini.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *