Στην τελετή αγιασμού των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Βισαλτίας παραβρέθηκαν σήμερα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Αθανάσιος Μασλαρινός και Αντιδήμαρχοι.

Στον αγιασμό των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Νιγρίτας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αργύρης Χατζημάρκος και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Νίκος Πασχαλίδης. Στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σιτοχωρίου όπου επίσης παραβρέθηκε ο κύριος Μασλαρινός συνομίλησε με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς και ευχήθηκε σε όλους μια καλή χρονιά τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα για να παραμείνουν τα σχολεία ανοιχτά.

Στον αγιασμό των σχολικών μονάδων της Μαυροθάλασσας, του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού παραβρέθηκαν οι ΑντιδήμαρχοιΔιοικητικών Γιάννης Αδαμούδης και Αγροτικής Ανάπτυξης Θωμάς Μπιμπλιάς και του Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου ο κύριος Αδαμούδης. Στα σχολεια του Δημητριτσίου βρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συβουλίου Θωμάς Μπακαλούδης.

Ο Δήμαρχος και όλοι οι αντιδήμαρχοι ευχήθηκαν σε όλους, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά, με πρόοδο, με υγεία πάνω απ΄ όλα και με σεβασμό στα όσα ορίζει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες. Επιπλέον τόνισαν πως ως προτεραιότητα, η δημοτική αρχή, θέτει την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολείων, όλων των βαθμίδων του Δήμου Βισαλτίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *