ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ

Στα Δημοτικά Σχολεία Νιγρίτας (1ο,2ο,3ο), στο Γυμνάσιο, Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ Νιγρίτας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός, και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αργύρης Χατζημάρκος, την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους διευθυντές των σχολείων για τις ιδιαιτερότητες αυτής της σχολικής χρονιάς, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τις ειδικές συνθήκες κάτω από τις οποίες άνοιξαν όλες οι σχολικές μονάδες. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Αργύρης Χατζημάρκος, διαβεβαίωσε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, ότι ολοκληρώθηκαν οι απολυμάνσεις και έγιναν οι απαραίτητες εργασίες καθαριότητας στα σχολικά κτήρια. Ενώ επεσήμανε ότι ήδη οι μαθητές έχουν παραλάβει από μία μάσκα που εστάλη μέσω της ΚΕΔΕ και στην συνέχεια αναμένονται και οι υπόλοιπες.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από τους μαθητές, κυρίως της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, να φροντίζουν και να μην καταστρέφουν τους δημόσιους χώρους που τους φιλοξενούν και ευχήθηκε σε όλους, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά, με πρόοδο, με υγεία πάνω απ΄ όλα και με σεβασμό στα όσα ορίζει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Επιπλέον τόνισε πως ως προτεραιότητα, η δημοτική αρχή,  θέτει την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολείων, όλων των βαθμίδων του Δήμου Βισαλτίας.

Εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι παραβρέθηκαν στην τελετή του αγιασμού σε άλλα σχολεία του Δήμου Βισαλτίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *