ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΒΛΕΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η ανακατασκευή-επισκευή της Γέφυρας Καστανοχωρίου που εντάσσεται στο έργο: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ Ε.Ο. 17 (ΧΟΥΜΝΙΚΟ-ΣΙΤΟΧΩΡΙ-ΙΒΗΡΑ ΔΙΑ ΛΕΥΚΟΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΑΦΝΗΣ) ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟΧΩΡΙ».

Την πορεία εξέλιξης του έργου επίβλεψε με επιτόπια επίσκεψη, ο Δήμαρχος Βισαλτίας, κ. Αθανάσιος Μασλαρινός. Εκεί συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κοινότητας Καστανοχωρίου, κ. Μιχάλη Μπουρμπούλα και συνομίλησαν με τον εργολάβο για την πορεία του έργου.

Να θυμίσουμε ότι η πίστωση του έργου προέρχεται από το πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού της χώρας.

Σε σχόλιο του ο Δήμαρχος Βισαλτίας ανέφερε: «Πρόκειται για ένα τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου του Δήμου Βισαλτίας που εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό συνδημοτών μας και η ανακατασκευή της γέφυρας αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής από το 2018. Οι εργασίες προχωρούν ικανοποιητικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι κάτοικοι της περιοχής θα μπορούν να απολαμβάνουν την ασφαλή διέλευση από το σημείο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *