ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ

Την έναρξη της λειτουργίας του για τη νέα σχολική χρονιά, εγκαινίασε με τον καθιερωμένο αγιασμό, το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Βισαλτίας στην Ανθή.

Στην τελετή του αγιασμού παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών Θοδωρής Βαδικόλιος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Αργύρης Χατζημάρκος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βισαλτίας Λεωνίδας Ψαρράς και εργαζόμενοι στο ΚΔΑΠ.

«Το έργο που παράγεται στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της Ανθής είναι μεγάλο και πολύ σημαντικό, για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους υπαλλήλους της δομής, καθώς και στους ωφελούμενους που συμμετέχουν στις δραστηριότητες του ΚΔΑΠ. Η παρουσία μας εδώ ως Δημοτική Αρχή δείχνει και εμπράκτως ότι είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη και συνεχίζουμε να δουλεύουμε ώστε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλες τις δομές του Δήμου. Στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Ανθής καθημερινά πραγματοποιούνται δραστηριότητας όπως αθλητισμός, χορός, μαγειρική, περίπατοι, μουσική και καλλιτεχνικά κ.α. Εύχομαι σε όλους εργαζόμενους και παιδιά καλή σχολική χρονιά», δήλωσε ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *