ΤΟ ARGIBUSINESS FORUM ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

Το 2ο ετήσιο διεθνές συνέδριο AgriBusiness Forum με θέμα “Το μέλλον του αγροδιατροφικού τομέα στην ψηφιακή εποχή” το οποίο διεξήχθη στις Σέρρες, παρακολούθησε η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας.

Συγκεκριμένα τις εργασίες του συνεδρίου παρακολούθησαν, ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Νίκος Πασχαλίδης, ο Αντιδήμαρχος Υποδομών Θοδωρής Βαδικόλιας, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Θωμάς Μπιμπλιάς, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΒ Λεωνίδας Ψαρράς, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Σταυρίδης, ο Τοπικός Σύμβουλος Νιγρίτας Νίκος Αυλογιάρης και ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Νιγρίτας Δημήτρης Χύτας.

Η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για σύγχρονα αγροτικά και διατροφικά θέματα στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα και στην χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών στην αγροκτηνοτροφία.

Το AgriBusiness Forum αποτέλεσε κόμβο δικτύωσης, προώθησης συνεργασιών και διατομεακής ενημέρωσης από διακεκριμένα στελέχη της διεθνούς, ευρωπαϊκής και ελληνικής γεωργίας. Συμμετείχαν σύνεδροι υψηλού επιπέδου από καινοτόμες & νεοφυείς επιχειρήσεις, αγρότες, παραγωγοί, τράπεζες, πανεπιστήμια και φορείς του ιδιωτικού & δημοσίου τομέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *