ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΔΕΥΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΒ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΣΛΑΡΙΝΟΣ

Στη Λάρισα θα βρίσκεται την Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, με την ιδιότητα του προέδρου της ΔΕΥΑΒ. Ο κ. Μασλαρινός θα συμμετέχει στις εργασίες της 30ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α), και θα είναι υποψήφιος για το νέο Δ.Σ. της ΕΔΕΥΑ.

Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30 θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση των επιστημονικών Επιτροπών της Ένωσης (Οικονομικής, Τεχνικής, ΕΣΠΑ & Περιβάλλοντος) στην οποία θα πάρουν μέρος, κυρίως, υπηρεσιακοί παράγοντες των Δ.Ε.Υ.Α. και θα συζητηθούν θέματα που συνδέονται με την λειτουργία και τα έργα των Δ.Ε.Υ.Α. όπως ενεργειακά ζητήματα και ζητήματα κοστολόγησης-τιμολόγησης του νερού. Στην συνεδρίαση θα πάρουν μέρος με εισηγήσεις για την κοστολόγηση και τιμολόγηση του νερού στελέχη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Τη Τρίτη 17 Δεκεμβρίου στη Γ.Σ. των μελών της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης θα παρουσιάσει τις δραστηριότητες της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. από τον Νοέμβριο του 2014 μέχρι σήμερα. Ο κ. Μαρινάκης θα αναφερθεί στη θεσμική αναβάθμιση της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. , στο νέο θεσμικό πλαίσιο των Δ.Ε.Υ.Α. που τέθηκε σε ισχύ τον Ιούλιο του 2017 και το οποίο βελτιώνει και εκσυγχρονίζει την λειτουργία των επιχειρήσεων , στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για την ποιότητα νερού και την συγκριτική αξιολόγηση των Δ.Ε.Υ.Α. που ανέπτυξε η Ε.Δ.Ε.Υ.Α. με ίδιους πόρους και στις επενδυτικές ανάγκες των Δ.Ε.Υ.Α. Ο Αντιπρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης θα παρουσιάσει τον προγραμματισμό της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. για το επόμενο διάστημα δίνοντας έμφαση στις προοπτικές και το μέλλον των Δ.Ε.Υ.Α. Θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

Στη Γ.Σ. έχουν προσκληθεί εκτός από τους εκπροσώπους τοπικών φορέων, η πολιτική ηγεσία των Υπουργείων Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δ. Παπαστεργίου, καθώς και οι Πρόεδροι των Οργανισμών ‘Υδρευσης και Αποχέτευσης της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (Ε.ΥΔ.ΑΠ. και Ε.Υ.Α.Θ.)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *