ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ

Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2019 στην Κεντρική Πλατεία της Νιγρίτας.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Βισαλτίας σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας και το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ανθής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Βισαλτίας ήταν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Σε αυτή, τα παιδιά του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ Ανθής έψαλλαν τα κάλαντα και παρουσίασαν τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους σε bazaar. Καλεσμένοι της εκδήλωσης ήταν οι μαθητές των δύο νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων της Νιγρίτας.

Στο χώρο της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Βισαλτίας και φάρμακα για το κοινωνικό φαρμακείο. Παράλληλα όλοι οι μαθητές πήραν το δώρο τους από τον Άγιο Βασίλη και κεράσματα. Σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα μπορούσαν να φτιάξουν χριστουγεννιάτικες κατασκευές και να γράψουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Γιάννης Αδαμούδης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Αργύρης Χατζημάρκος, ο πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Β. Λεωνίδας Ψαρράς, ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β. Βάϊος Βαδαρλής και η πρόεδρος της Τ.Κ. Νικόκλειας Δήμητρα Κοντούδη.

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός, παίρνοντας τον λόγο ευχήθηκε στα παιδιά και στους συνοδούς τους χρόνια πολλά, με υγεία και καλή πρόοδο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Βισαλτίας και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *