11.144 ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε η διανομή έτοιμου φαγητού που είχε αναλάβει ο Δήμος Βισαλτίας για τους δικαιούχους του «Βοήθεια στο Σπίτι» και πολίτες που έχουν ανάγκη, μέσω του προγράμματος Σίτισης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η δράση πραγματοποιήθηκε για 14 ημέρες και διανεμήθηκαν συνολικά 11.144 μερίδες έτοιμου φαγητού.

Το συντονισμό όλης της δράσης είχε ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίος κ. Αργύρης Χατζημάρκος, ενώ την οργάνωση και διανομή είχαν αναλάβει οι εργαζόμενοι του Νομικού Προσώπου του Δήμου Βισαλτίας (ΔΗ.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α.) και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», πάντα σε συνεργασία με τους κατά τόπους προέδρους των Κοινοτήτων.

Όλοι οι δικαιούχοι παραλάμβαναν δύο μαγειρεμένα γεύματα καθημερινά (μεσημεριανό και βραδινό), σε θερμοκρασία ψυγείου τα οποία μεταφέρονταν μέσα σε ειδικά θερμό-κιβώτια.

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο προσπαθήσαμε να μην μείνει κανένας μόνος και αβοήθητος.  Προτεραιότητα μας ήταν η στήριξη των συνδημοτών μας που είχαν μεγαλύτερη ανάγκη. Με διακριτικότητα και σεβασμό δημιουργήσαμε μία ομάδα ανθρώπων για τις ευάλωτες ομάδες συνδημοτών μας. Η συγκεκριμένη διανομή έτοιμων γευμάτων έγινε μέσω του προγράμματος Σίτισης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συνεργασία μας τους προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου μας καθώς και τους εργαζόμενους του «Βοήθεια στο Σπίτι» και του Νομικού Προσώπου που δούλεψαν ακόμη και χωρίς ωράριο, ώστε να ολοκληρωθεί  με επιτυχία η υλοποίηση του προγράμματος σίτισης», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Βισαλτίας Αργύρης Χατζημάκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *