250.000,00 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

 

Την επιχορήγηση με το ποσό των διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000,00€) για την αποκατάσταση των προβλημάτων υδροδότησης και συγκεκριμένα στις Κοινότητες Νιγρίτας, Σιτοχωρίου, Χουμνικού, Μαυροθάλασσας, Ευκαρπίας, Τραγίλου και Καστανοχωρίου εξασφάλισε ο Δήμαρχος Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Αθήνα .

Σε συνέχεια των συναντήσεων του με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και την επίσκεψη του στα συναρμόδια Υπουργεία εξετάστηκε, εκτός της ανωτέρω επιχορήγησης, και τεχνικά θέματα που αφορούν την απεμπλοκή της ένταξης για το έργο “Επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Βισαλτίας Ν. Σερρών”. Αξίζει να τονίσουμε ότι για την θετική έκβαση του θέματος είχε δεσμευτεί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας στις 24 Μαΐου 2020, ο ίδιος ο Υπουργός Κώστας Καραμανλής.  

Η  επιχορήγηση της ΔΕΥΑ Βισαλτίας, Ν. Σερρών με το ποσό των διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000,00€) θα γίνει απολογιστικά, σύμφωνα με την πρόοδο των έργων από τις πιστώσεις για την «Εκτέλεση εργασιών από τους ΟΤΑ της χώρας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *