Ολοκληρώνεται σήμερα ο προεκλογικός αγώνας με την κεντρική ομιλία στη Νιγρίτα

Με βροντερό μήνυμα νίκης ολοκληρώνεται σήμερα η προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου Δημάρχου Βισαλτίας Αθανάσιου Μασλαρινού, λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης στις 8 Οκτωβρίου.

Δίνοντας έναν καθαρό, ειλικρινή και έντιμο αγώνα ο Αθανάσιος Μασλαρινός και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ, περιόδευσαν απ΄ άκρη σ΄ άκρη σε όλο τον Δήμο Βισαλτίας, αναδεικνύοντας το έργο των τελευταίων τεσσάρων ετών και τις δεσμεύσεις για την επόμενη περίοδο.

Στο Σιτοχώρι, το Δημητρίτσι και τη Μαυροθάλασσα, όπου ο κ. Μασλαρινός απευθύνθηκε με ανοιχτές ομιλίες στους συνδημότες του, εισέπραξε τη στήριξη και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. «Όλα τα έργα που αλλάζουν το πρόσωπο της Βισαλτίας έχουν την υπογραφή μας.», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος. «Επενδύουμε σε υποδομές. Ανοίγουμε τον τόπο μας στον κόσμο. Δημιουργούμε ανάπτυξη, δουλειές και ευκαιρίες για όλους και όλες. Αναβαθμίζουμε την ποιότητα της ζωής μας. Για εμάς και τα παιδιά μας. Αυτό είναι το όραμά μας για τη Βισαλτία του 2030».

Με την κεντρική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 7:00 το απόγευμα στη Νιγρίτα ολοκληρώνεται ένας καθαρός, ειλικρινής και έντιμος αγώνας.

Ο Θανάσης Μασλαρινός, αναφερόμενος στα τέσσερα χρόνια της δημαρχιακής του θητείας, τόνισε ότι «Το αξίωμα του Δημάρχου είναι η ύψιστη τιμή και ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μου. Σήμερα, μπορώ και τους κοιτώ στα μάτια, γιατί το υπηρέτησα με ήθος, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Και το κυριότερο, είμαι Δήμαρχος για όλους, χωρίς διακρίσεις και αστερίσκους».

«Σας ζητώ καθαρή εντολή. Έχω αποδείξει ότι έχω όραμα και μπορώ να υλοποιήσω το σχέδιο για μία Βισαλτία δυνατή και σύγχρονη, δίπλα στους ανθρώπους της. Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου εκλέγουμε Δήμαρχο!»

ΕΝΩΜΕΝΟΙ για τη Βισαλτία έχουμε πετύχει πολλά. Συνεχίζουμε!

Διαβάστε παρακάτω αποσπάσματα από τις ομιλίες του κ. Μασλαρινού σε Σιτοχώρι, Δημητρίτσι και Μαυροθάλασσα:

https://www.maslarinos.gr/apospasma-apo-tin-omilia-tou-athanasiou-maslarinou-sti-dimotiki-enotita-tragilou/

https://www.maslarinos.gr/apospasma-apo-tin-omilia-tou-athanasiou-maslarinou-ypopsifiou-dimarchou-visaltias-sti-dimotiki-enotita-visaltias/

https://www.maslarinos.gr/apospasma-apo-tin-omilia-tou-ypopsifiou-dimarchou-athanasiou-maslarinou-sti-dimotiki-enotita-achinou/